Kom wandelen in de Gelderse streken

Ontdek het Gelders goud… deel je mooiste herfstfoto, ontvang een gratis fotoboek én maak kans op een spiegelreflexcamera of een van de andere mooie prijzen.

DOE MEE
Gratis fotoboek bij deelname

DOE MEE EN WIN

De Gelderse streken zijn prachtig om wandelend te verkennen, maar ook erg fotogeniek. Ga op pad met de camera en leg de herfst vast in de Gelderse streken. Er is zoveel moois te zien in de verschillende regio’s. Van adembenemende landschappen op de Veluwe, waterrijk Rivierenland tot veelzijdige Achterhoek en alles wat er tussenin zit.

Deel jij de mooiste herfstfoto? Ontvang een gratis fotoboek én maak kans op een Canon spiegelreflexcamera. Zowel de mooiste foto (gekozen door de jury) als de foto met de meeste stemmen (publieksprijs) winnen de Canon EOS 77D spiegelreflex camera t.w.v. € 757.

Jaarabonnement op Roots

Roots brengt je midden in de natuur. Dit enige onafhankelijke natuurtijdschrift van Nederland verrast maandelijks met schitterende reportages.

Canon EOS 77D

Maak kans op één van de twee Canon EOS 77D spiegelreflex camera's t.w.v. € 757.

Weekendje weg in de Gelderse streken

In de Gelderse streken is zoveel te ontdekken, dat moet je een keer met je eigen ogen gezien hebben.

Inspirerende regio's

Wil je meer weten over de regio’s in de Gelderse streken? We hebben de mooiste wandelroutes per regio voor je verzameld!

Foto overzicht

Stem op je favoriet of stuur zelf een herfstfoto in, en ontvang een gratis fotoboek én maak kans op een Canon spiegelreflexcamera t.w.v. € 757.

Bezoek de Gelderse Streken

Trek er op uit om te wandelen in Gelderse streken. Bekijk onze tips voor de mooiste plekjes! Hier maak je zeker prachtige herfstfoto's.