Spelregels

Wie kan er mee doen?

Deelname aan deze fotowedstrijd is mogelijk voor iedereen.

Deel de foto van je meest bijzondere ervaring en vertel ons waarom dit zo bijzonder was. Op die manier krijg je de meeste stemmen en maak je een grotere kans om in de prijzen te vallen.

Wat voor foto kan ik uploaden?

Je mooiste foto of die foto die jouw mooiste herinnering het beste weergeeft, in een van de drie categorieën: people, places of wildlife. Beschrijf duidelijk onder welke categorie jouw foto valt, waar de foto is genomen en welke herinnering je aan dit moment hebt.

(De foto dient als JPG-bestand te worden aangeleverd en de grootte van de foto's dient minimaal 1 MB of 3 megapixels te zijn en maximaal 8 MB.)

Je moet het auteursrecht bezitten van de foto die je inzendt, ofwel: de foto moet door jou gemaakt zijn. We zijn op zoek naar realistische foto’s, dus filters en Photoshop zijn niet perse nodig.

Kan ik meerdere foto's plaatsen?

Ja dat kan zeker. Per persoon kun je maximaal vijf foto’s plaatsen. Kies dus je mooiste foto’s en stuur die in! Let op: je kunt maar in één categorie winnen.

Wie stemt op de foto's?

Alle bezoekers van de fotowedstrijd kunnen op de foto’s stemmen. Je kan een link van jouw foto naar je vrienden sturen, zodat zij hierop kunnen stemmen. Per PC of IP-adres kan maar 1 stem per foto uitgebracht worden. Wel kan er op meerdere foto's gestemd worden.

Wat kan ik winnen?

De winnaars uit de drie categorieën winnen een publicatie in het november-nummer van Lonely Planet Traveller. De winnaar van de geldprijs van €250 en de Nikon D5600 wordt door onze jury gekozen uit de winnaars van de drie categorieën.

Wanneer is de wedstrijd afgelopen?

De fotowedstrijd loopt van donderdag 24 augustus 2017 tot maandag 25 september 2017. Op maandag 2 oktober 2017 worden de winnaars bekend gemaakt.

Powered by MyAlbum